Behandelingen / Prijslijst

Acrylnagels

De Acryl techniek is zeer geschikt voor mensen die problematische nagels hebben en ook voor bijvoorbeeld nagelbijters. Voor het aanbrengen hiervan is een UV lamp in tegenstelling tot de gel techniek niet nodig. Het is belangrijk om te vermelden dat acryl steviger is en harder is dan gel.

Gellak

Wanneer je hebt besloten dat je mooie nagels wilt kan je kiezen om je nagels te laten behandelen met gellak. Gellak is een permanente nagellak. Deze lak blijft langer goed dan een gewone nagellak. Een voordeel van gellak is dat het een natuurlijke uitstraling geeft. Het wordt in een dunne laag aangebracht en is ook simpel te verwijderen.

Polygel

Polygel is een nieuw product en het is een combinatie van gel en acryl. Het heeft de sterkte van acryl en is flexibel als gel. Polygel is geschikt voor babyboom en French.

BIAB

Een BIAB (Builder In A Bottle) behandeling zorgt ervoor dat je eigen nagels gezond, stevig en lang blijven. Een ideale oplossing voor mensen met kwetsbare nagels en nagelbijters. Het is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel en die je nagels voedt. De gel bevat een base én een primer in één. Ook kun je BIAB gebruiken als basis onder je gellak voor extra stevigheid.